Vairāk kā pirms 170 gadiem Džozefs Krugs spēra riskantu soli, atsakoties no veiksmīgās tirgotāja karjeras un mēģinot piepildīt savu sapni. Mērķis bija katru gadu radīt perfektu šampanieti, kura kvalitāti neietekmē laika apstākļi. Džozefs Krugs dzima 1800.gadā Maincā, vācu pilsētā, kas tobrīd atradās Napoleona impērijas pakļautībā. Viņš bija labi izglītots un daudzsološs tirgotājs. 1834.gadā viņš ieradās Parīzē un sāka strādāt Žakessona šampanieša namā. Viņš ātri kļuva par ietekmīgu Žakessona partneri, taču nejutās pilnīgi apmierināts Viņa kvēlākā vēlme bija iekļūt šampanieša pasaules vēsturē. Tā 1848. gadā, 42 gadu vecumā, viņš nolēma izveidot Krug Champagne House un izmēģināt roku biznesā.
Viņam bija stingra pārliecība, ka šampanieti var ražot tikai no izcilākajiem vīniem - vīnogu audzēšanas vieta bija ļoti svarīga. Tomēr, tā kā viņš vēlējās radīt stabilu, kvalitatīvu šampanieti, viņam bija jāpārvar atšķirības dažādu vīnu garšās. Tā viņš sāka ražot ievērojamu daudzumu vīna, ar kura palīdzību viņš katru gadu varēja radīt ideālu šampanieti. Mūsdienās šajā kolekcijā ir apmēram 150 vīni. Tā Krugs pārspēja visas tradicionālās šampanieša pagatavošanas metodes un bija pirmais ražotājs pasaulē, kas ražoja tikai premium klases šampaniešus. Tā ir Krug iezīme arī mūsdienās.
Krug šampanieti raksturo ļoti pedantiska uzmanība detaļām. Krug šampanieša ražošanas pamatā ir trīs bāzes: rūpīgi atlasīti labākie bāzes vīni, to prasmīgā sajaukšana un lēnā nogatavināšana. Katru gadu Krug vīna pagraba vecākais, ģimenes locekļi un garšas eksperti tiekas, lai pārrunātu dzērienu atbilstību jaunajam vintage šampanietim. Piemēram, Krug Grande Cuvée satur pilnīgi harmonisku 120 vintage vīnu sajaukumu. Vienas Grande Cuvée pudeles izgatavošana prasa 20 gadus!
1970.gados populārs kļuva rosé. Arī Krug šampanieša nama īpašnieki piektajā paaudzē Anrī (Henri) un Remī (Rémi) Krugi izmēģināja radīt rosé ar Kruga metodi. 1983.gadā viņiem tas izdevās. Proti, dēli ar tēvu Paulu veica “aklo” testu ar rosé-šampanieti. Dzerot Krug Rosé, tēvs teicis: “Puiši, mēs esam ķezā. Kāds kopē Krug!” Kad atklājās, ka tā ir viņu nama izmēģinājuma partija, arī rosé saņēma atļauju piederēt lepnajai šampanieša ģimenei.
Džozefa Kruga mantojums dzīvo arī mūsdienās. Pašlaik šampanieša namu vada sesto paaudzi pārstāvošais Olivjē (Olivier) Krugs, kurš teicis: “Krug uzticīgajiem cienītājiem ir viena liela priekšrocība, kas nav man: viņi atceras, kad viņi pirmoreiz nogaršoja Krug. Es to neatceros, jo lāsīte Krug uz manām lūpām tika uzlikta tikko biju piedzimis…”